|
HJERNEN&HJERTET

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pædagogisk Idræt

Rambøll Pædagogisk Idræt er et nyt it-værktøj, som understøtter det pædagogiske arbejde i certificerede idrætsinstitutioner ved VIA University College og Danmarks Idrætsforbund. Værktøjet er udviklet i samarbejde med VIA University College og er en aktiv del af certificeringen.

 
 

Modulet Rambøll Pædagogisk idræt er til certificerede pædagogiske idrætsinstitutioner under VIA UC og DIF og understøtter kvalificeret arbejdet med de pædagogiske idrætsaktiviteter.

Fagpersonalets refleksioner og didaktiske overvejelser styrkes gennem understøttelsen af planlægningen, beskrivelsen og analysen af de pædagogiske idrætsforløb, og er samtidig et stærkt evalueringsværktøj.

Rambøll Pædagogisk idræt er et dynamisk værktøj, som gør det muligt for den enkelte pædagogiske idrætsinstitution at blive klogere på det enkelte barns læring og udvikling, samt egen praksis og faglighed.

Rambøll har sammen med VIA UC digitaliseret Pædagogisk Idræt og dermed gjort det nemmere for certificerede idrætsinstitutioner at arbejde struktureret og kvalificeret med pædagogisk idræt som metode. 

Er jeres institution ikke certificeret i pædagogisk idræt, og ønsker I at blive det? Så kan I tilmelde jer på VIA University College her
 

Køb licens til Rambøll Pædagogisk Idræt for kr. 5.000 om året

 
Rambøll Pædagogisk Idræt

I samarbejde med VIA UC tilbyder Rambøll it-værktøjet - Rambøll Pædagogisk Idræt. Du køber licensen ved at udfylde formularen, som du finder via nedenstående link.

 

Køb licensen her

Har du brug for yderligere information, er du velkommen til at kontakte vores konsulenter. Hvis du har brug for teknisk hjælp, kan du kontakte Teknisk Support.

Teknisk Support
Hjernen&Hjertet Support
T5161 7943
Eemail@hjernenhjertet.dk
© HJERNEN&HJERTET - Ramboll  -  www.hjernenhjertet.dk  -  printet 
© HJERNEN&HJERTET - Ramboll