På grund af coronavirus er vores planlagte netværksmøder blevet udskudt. Nye datoer kommer snarest.

Løft sprogarbejdet i jeres kommune - Rambøll Sprog 

Kom og bliv klogere på, hvordan I kan løfte og forbedre Sprogarbejdet i jeres kommune. Til mødet tager vi udgangspunkt i Rambøll Sprog og Sprogtrappen, som er en del af Hjernen&Hjertet. Mødet vil være en blanding af oplæg, drøftelser, refleksion og erfaringsudveksling.

Målgruppen er konsulenter fra kommuner, der allerede arbejder med Rambøll Sprog, SprogTrappen og/eller overgangsbeskrivelser.  

Nye datoer på vej


Evaluering af Kvalitetsplatformen

De kommuner der anvender Kvalitetsplatformen til udarbejdelse af kvalitetsrapporter på skoleområdet inviteres til et evalueringsmøde. Målet er at blive klogere på, hvordan I får det optimale ud af platformen, og hvordan vi kan gøre den endnu bedre i fremtiden.

Samtidig vil du til mødet også blive introduceret til nogle nye opdatinger og forbedringer, der allerede er implementeret i platformen.  

Nye datoer på vej


Malene Ehlers

Konsulent

T: +45 5161 2613

Spørgsmål til netværksmøderne?

Hvis du har et spørgsmål eller ønsker du yderligere viden om de enkelte netværksmøder, så er du velkommen til at kontakte Malene Ehlers.

Malene er ansvarlig for møderne og kan derfor hjælpe dig med svar på alt lige fra, hvem møderne er rettet mod - til hvilke temaer, der er undervejs på fremtidige møder.