Mulighederne med widgets

Hjernen&Hjertet tilbyder forskellige muligheder med widgets, der gør det nemt og effektivt at tilgå data og nyheder i Hjernen&Hjertet. Du kan læse mere om de forskellige muligheder herunder. 

Widgets til login i Hjernen&Hjertet

Hjernen&Hjertet tilbyder forskellige løsninger til sikring af medarbejders adgang fra Aula til Hjernen&Hjertet. En løsning er en genvejsknap, også kaldet en widget, hvor medarbejdere kan tilgå Hjernen&Hjertet ved at klikke på ’Hjernen&Hjertet’-widgeten i Aula. Brugere der er oprettet via AD eller registreret med UNIlogin i Hjernen&Hjertet, vil blive logget ind i Hjernen&Hjertet automatisk, når de klikker på denne widget i Aula. Dette gør det lettilgængeligt for medarbejdere at tilgå fagværktøjer og børn samt elever i Hjernen&Hjertet. Brugere der er oprettet manuelt med e-mail i Hjernen&Hjertet, kan ikke identificeres og vil derfor blive sendt til Hjernen&Hjertets loginside. Det er op til den enkelte kommune, hvorvidt denne loginmulighed skal benyttes og aktiveres i Aula. 

Widgets til nyheder

Det er muligt at få vist nyheder fra Hjernen&Hjertet direkte i Aula via Hjernen&Hjertets ’nyheds’-widget. Denne løsning vil sikre at medarbejdere er opdateret på alle relevante nyheder fra Hjernen&Hjertet uden at skulle logge ind i systemet. Kommunen kan vælge, hvorvidt nyhederne skal visualiseres i et smalt- eller bredt format i Aula. I det smalle format vises de seneste nyheder som overskrifter i Aula, som kan udfoldes til læsning af hele nyheden. I det brede format fremvises nyheder i deres komplethed. 

Widgets til Forældreportalen

For de kommuner som har tilkøbt Forældreportalen, kan det blive muligt for forældre at tilgå Forældreportalen via en widget i Forældreintra/Aula. Når forældrene klikker på widgeten, ”Forældreportalen” bliver de henvist til Forældreportalen, hvor de nemt kan logge ind og se det der er blevet tilsendt og delt med dem fra Hjernen&Hjertet. Forvaltningen kan vælge at implementere denne widget uden omkostninger.

Louise Kjær Petersen

Consultant

T: +45 51614217

Kontakt os hvis du vil vide mere

Har du spørgsmål eller ønsker du yderligere viden om Hjernen&Hjertets widgets, er du meget velkommen til at kontakte Louise Kjær Petersen. Louise har indgående kendskab til integrationer og de tekniske muligheder med Hjernen&Hjertet.