|
HJERNEN&HJERTET

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Netværksmøde

Netværksmøder bliver en fast del af Hjernen&Hjertet, både på Dagtilbuds- og Skoleområdet. Møderne tilbydes til nuværende kunder med fomålet: at forbedre kvalitetsarbejde og arbejdet med Hjernen&Hjertet.

 
 

Sammen kan vi gøre hinanden stærkere. Sådan lyder et gammelt ordsprog og samtidig filosofien bag Rambølls nyeste initiativ - Hjernen&Hjertet netværket.

Hjernen&Hjertet tager nu hul på sit fjerde leveår, og vi understøtter kvalitetsarbejdet i mere end 60 danske kommuner. Vi vil derfor gerne involvere de kommuner, som aktivt bruger Hjernen&Hjertet til at understøtte og udvikle deres kvalitetsarbejde på børne- og ungeområdet.

Vi startede netværksmøderne op på dagtilbudsområdet i efteråret 2015, og her var der positiv respons både fra deltagere og os. Vi vil derfor gerne udvide konceptet og gøre netværksmødet til fast inventar i Hjernen&Hjertet. Netværksmøderne er for nuværende kommunale brugere af Hjernen&Hjertet, og det er gratis at deltage. Formålet med møderne er at udvide forståelsen af, hvad det vil sige at arbejde med Hjernen&Hjertet og er en unik mulighed for bidrage til og lære af andres kvalitets- og udviklingsarbejde.

Vi glæder os til at gå i luften med dette nye initiativ og håber, at I vil tage godt imod det.

Det kan du forvente af at deltage i Hjernen&Hjertet Netværket:

  • Vidensdeling på tværs af kommunerne
  • Endnu bedre udnyttelse af de redskaber der anvendes
  • Mulighed for at påvirke den videre udvikling af H&H 

Næste Netværksmøde

Næste netværksmøde på Dagtilbudsområdet:

Aarhus:                
Forventes afholdt i foråret 2018
Ørestaden:          
Forventes afholdt i foråret 2018


Næste netværksmøde på Skoleområdet:

Aarhus:    
Forventes afholdt i foråret 2018
Ørestaden:           Forventes afholdt i foråret 2018

 

Netværksmødet er forbeholdt nuværende kunder, som arbejder med Hjernen&Hjertet, og som vil bidrage til andres udvikling, og samtidig ønsker at blive klogere på, hvordan andre arbejder med kvalitet og udvikling.

 

Sådan tilmelder du dig

Du kan tilmelde dig ved at sende en mail, hvor det fremgår, hvem du vil tilmelde og hvor du vil tilmelde dig. Du kan i invitationen se, hvem der kan deltage i Hjernen&Hjertets Netværksmøde.

 

Tilmeld dig her

Send mail

Kontakt


Ditte Mazanti
T+45 51614372
Edima@ramboll.com
Thomas Hagen Holten
Business Manager
T+45 5161 7817
M5161 7817
Ethj@ramboll.com
© HJERNEN&HJERTET - Ramboll  -  www.hjernenhjertet.dk  -  printet 
© HJERNEN&HJERTET - Ramboll