Viden der øger indsigt

Hjernen&Hjertet tilbyder kurser, temadage, workshops samt en række undervisnings- og opkvalificeringsforløb. Undervisningen er fleksibel og kan afholdes som fysisk undervisning eller som online webinar.

Undervisningspakkerne sætter jer i stand til at navigere sikkert i systemet, oprette vurderinger og handleplaner samt hente, læse og omsætte data fra rapporter ind i pædagogisk praksis.

Vi kan rådgive og designe de helt rigtige undervisningsforløb, der passer præcis til jeres ønsker og behov. Undervisningen kan også justeres til alle niveauer i organisationen.

Kom godt i gang

Benyt vores undervisningspakke og kom godt i gang med Hjernen&Hjertet. En undervisningspakke består af: 

- 3 timers undervisning: Introduktion til et moduls metode, indhold, materialer, omsætning af resultater samt tid til at øve sig i at anvende modulet og Hjernen&Hjertets grundsystem.

- Opfølgningsmøder via Microsoft Teams. Her er det muligt at få præsenteret og gennemgået brugsstatistik, opfølgning på supporthenvendelser, login-statistik, tilfredshed samt nuværende- og fremtidigt fokus.

Der kan vælges tillæg til undervisningspakken, som kan være yderligere timers undervisning eller undervisning i flere moduler. Kontakt os gerne for at høre mere.

Undervisningen kan indeholde:

- Introduktion til Hjernen&Hjertet 
- Modulets metode
- Modulets indhold 
- Navigation i systemet
- Materialer og vejledninger
- Øvelser i testmiljø (case)
- Gennemgang af rapporter
- Opfølgning og handling - praksisrelateret
- Overgang og forældresamarbejde

For at alle deltagere kan få hjælp under øvelserne anbefaler vi, at der maksimalt deltager 40 personer per undervisning.

Webinar

Undervisningen kan også tages som online kursus. Du deltager direkte fra egen computer, og webinaret giver dig mulighed for at stille spørgsmål direkte til konsulenten, ligesom du også får mulighed for at øve dig i et testmiljø.

Et webinar ved Hjernen&Hjertet varer mellem 60-90 minutter afhængigt af indhold, og du modtager inden webinaret et link, som du skal følge.

En nem og tidseffektiv løsning for jer, der hurtigt skal tilbage til arbejdsopgaverne.

Kristine Schou Eskildsen

Consultant

T: +45 51 61 07 25

Kontakt os hvis du vil vide mere

Har du spørgsmål til undervisningspakkerne, priser eller vil du vide mere, så kontakt Kristine Schou Eskildsen på mail eller telefon for nærmere aftale.

Vi kommer gerne ud til jer og afholder undervisningen, hvis det ønskes, og ellers kan undervisningen foregå i vores lokaler i Ørestad og Aarhus. Undervisningen kan også foregå online.