Log ind på Hjernen&Hjertet her

Du kan logge ind på Hjernen&Hjertet herunder. Brug enten dine Hjernen&Hjertet login-oplysninger eller benyt UNI-login.

Problemer med login? - Prøv UNI-Login/Kommunal IDP

Vær opmærksom på, at mange kommuner er begyndt at bruge UNI-Login/Kommunal IDP til Hjernen&Hjertet. Så har du problemer med at logge ind i Hjernen&Hjertet med e-mail, som du plejer – så forsøg i stedet med dit UNI-Login/Kommunal IDP ved at klikke på fanen herover.

Få svar på dine spørgsmål her:

Vi har samlet nogle af de spørgsmål, brugerne stiller, hvis de oplever problemer med login eller har andre tekniske vanskeligheder. Du finder spørgsmålene og nok så vigtig svarene herunder. Tryk på det enkelte spørgsmål og se svaret folde sig ud. Får du ikke løst dit problem ved hjælp af disse spørgsmål og svar, er du velkommen til at kontakte vores support.

  • Hvordan logger jeg på Hjernen&Hjertet?

    Der findes tre måder at logge ind i Hjernen&Hjertet. Hvilken metode du skal benytte, afhænger af den kommune, du er ansat i. Er du i tvivl om hvordan, du skal logge ind, skal du kontakte din nærmeste leder. 

    Login med brugernavn og selvvalgt kodeord
    Som standard logger du ind i Hjernen&Hjertet via www.hjernenhjertet.dk eller www.results.dk, med et brugernavn sendt fra Hjernen&Hjertet og et selvvalgt kodeord/password. 

    Oprettelse af brugeradgange administreres af din kommune. Hvis du er pædagogisk medarbejder, skal du rette henvendelse til din nærmeste leder. Hvis du er leder, skal du tage fat i din områdeleder. Hvis områder ikke benyttes i din kommune, skal du kontakte den kommunale tovholder. 

    Af sikkerhedsmæssige årsager kan vi i Hjernen&Hjertet udelukkende oprette kommunale administratorer i Hjernen&Hjertet. De resterende brugeradgange oprettes af kommunens medarbejdere.

    Login med UNI-LOGIN
    Nogle kommuner anvender andre loginmuligheder, som eksempelvis UNI-Login eller login via en AD-integration. 

    Anvendelsen af UNI-login kræver, at ledere og pædagogiske medarbejdere oprettes i Hjernen&Hjertet af en bruger højere oppe i hierarkiet. Her tilknytter din leder dit UNI-login til din brugeradgang.

    Login med AD-integration
    Kommunen kan vælge at få opsat en AD-integration eller en SSO-løsning (Single Sign On), så du via kommunens enheder logger direkte på Hjernen&Hjertet uden at skulle bruge et separat login. Her logger du ofte ind ved at klikke på et link i kommunens intranet. Hvis du derfor oplever problemer med dit login, skal du kontakte din kommunes interne IT afdeling.

  • Jeg har glemt mit brugernavn eller kodeord. Hvordan kan jeg få adgang til Hjernen&Hjertet?

    Har du glemt dit brugernavn eller kodeord, kan du få sendt et gendannelseslink og et overblik over dine brugeradgange i Hjernen&Hjertet.

    På Hjernen&Hjertets loginside er der under feltet til dit password et link, hvor du kan oprette et nyt kodeord. Klik på den blå skrift "Har du glemt dit brugernavn eller kodeord?" og indtast herefter din e-mail i feltet. Kort efter får du tilsendt et link, hvorfra du kan indtaste dit nye kodeord.
  • Jeg kan ikke logge ind med min e-mail som jeg plejer?

    Mange kommuner er overgået til login i Hjernen&Hjertet via Uni-Login. Hvis du ikke kan logge ind i Hjernen&Hjertet med e-mail som du plejer, så forsøg i stedet at logge ind med dit UniLogin ved at vælge ”UniLogin” adgangen som du finder øverst på siden.
  • Jeg har flere brugere til Hjernen&Hjertet. Kan jeg sammenlægge mine brugeradgange?

    Hvis du er oprettet i systemet med flere brugeradgange, kan du med fordel sammenlægge disse adgange. Fremadrettet skal du kun benytte ét brugernavn og én adgangskode. 

    Når du skal sammenlægge brugere, skal du logge ind som den bruger, du ønsker som den primære bruger (hovedbrugeren). Brugernavnet og kodeordet til hovedbrugeren, er det du skal bruge fremadrettet. For at sammenlægge dine brugeradgange skal du:

    • 1. Klikke på dit brugernavn øverst i højre hjørne.
    • 2. Klikke på Profil.
    • 3. Klikke på Læg sammen med anden bruger.
    • 4. Angiv dit nuværende password, som er tilknyttet den profil, du er logget ind med.
    • 5. Angiv det brugernavn du ønsker at sammenlægge med. 
      Herefter kan du navigere mellem dine forskellige brugeradgange i dropdown-menuen i det øverste højre hjørne inde på Hjernen&Hjertet. 
  • Hvor finder jeg vejledninger til Hjernen&Hjertet?

    Vejledninger til alle systemets moduler finder du under fanen HJÆLP øverst på siden. Fanen er kun synlig, når du er logget ind som bruger i Hjernen&Hjertet. 

    Under fanen HJÆLP er der introduktionsvejledninger og systemvejledninger til alle de moduler, der benyttes i den kommune, hvor du er ansat. Du kan også finde andet materiale, der skal bruges til diverse vurderinger, orienteringsbreve til forældre og kontaktoplysninger til den tekniske support.
  • Hvor finder jeg billedmaterialet til sprogvurdering 3-6?

    Ønsker du at downloade billedermateriale til Sprogvurdering 3-6, skal du klikke ind på fanen HJÆLP. Herefter klikker du på Sprogvurdering 3-6. Under Sprogvurdering 3-6 klikker du på Materialer. Nu har du mulighed for at downloade billedmateriale til testen.

    Det er muligt at hente et samlet billedmateriale, der dækker sprogvurderingsmaterialet til alle aldersgrupper. Det er dog også muligt at hente billedmateriale til en separat aldersgruppe
     
  • Der mangler børn på børnelisten i Hjernen&Hjertet Dagtilbud

    I Hjernen&Hjertet Dagtilbud overføres børn ind i systemet via kommunens datavarehus. Hvis der mangler børn på børnelisten, er problematikken derfor ofte, at børnene ikke er registreret korrekt i datavarehuset.
    I sådanne tilfælde skal du tage kontakt til forvaltningen i din kommune, da de har mulighed for at undersøge, hvordan barnet er registreret.

    Systemet opdaterer sig automatik over natten. Barnet vil derfor fremgå på børnelisten dagen efter, at barnet er registreret korrekt.
     
  • Der mangler elever på klasselisten i Hjernen&Hjertet Skole

    I Hjernen&Hjertet Skole registreres en ny elev i systemet, når eleven oprettes i UNI-Login. Hvis du mangler elever på klasselisten, er grunden derfor ofte, at barnet ikke har fået tildelt et UNI-Login. Her skal du tage kontakt til administratoren af UNI-Login på skolen, som har mulighed for at oprette barnet. 

    Systemet opdaterer sig automatisk natten over. Eleven vil derfor fremgå på listen med eleverne dagen efter, at barnet er registreret korrekt.
     
  • Hvad betyder statusmarkeringen?

    Når du tilgår børnelisten, vil der ud for hvert barn fremgå en farve under kolonneoverskriften Status. Denne statusmarkering fungerer som et hjælpeværktøj med det formål at gøre opmærksom på, hvorvidt du som fagperson skal forholde dig til en konkret opgave ift. barnet. Markeringen kan enten være rød, gul eller grøn og relaterer sig til udvalgte moduler. Farverne i status-kolonnen har følgende betydning: 

    Rød: Dato for opfølgning på et eller flere moduler er overskredet.
    Gul: Dato for opfølgning på et eller flere moduler nærmer sig.
    Grøn: Der er ikke umiddelbart noget der skal følges op på. 

    Statusmarkeringerne har til formål at give et hurtigt overblik. Ved at klikke på kolonneoverskriften status, er det muligt at få sorteret statusfarverne, således børnene indplaceres efter farve. På den måde skal man ikke gå hele listen igennem for at finde alle børn som eksempelvis er røde. Hvis markeringen fx er rød, kan man kigge videre i rækken for at se, hvilket modul den røde markering relaterer sig til. Hvis markeringen relaterer sig til et fokuspunkt, der skal følges op på, vil der i kolonnen fokuspunkt fremgå en dato med rød skrift. Hvis der mangler at blive fulgt op i flere moduler, vil rød status altid underkende gul.

    Statusregler for fokuspunkter

    Rød dato: Hvis en fastsat opfølgningsdato er overskredet.
    Gul dato: Fra en måned inden en opfølgningsdato overskrides og frem til opfølgningsdatoen.
    Grøn dato: Mere end en måned til at en opfølgningsdato overskrides eller når der ikke er fastsat opfølgningsdato.

    Statusregler for noter

    Rød dato: Hvis noten er ’under udarbejdelse’.
    Grøn dato: Hvis noten er ’afsluttet’. 

    Statusmarkeringen fremgår ikke andre steder end på børnelisten, da den udelukkende fungerer som et værktøj for det pædagogisk personale, der til dagligt arbejder med børnene. Det vil sige, at det ikke har indflydelse på eksempelvis rapporter på institutions-, område- eller forvaltningsniveau.

  • Hvordan kontakter jeg Hjernen&Hjertets tekniske support?

    Hvis du oplever tekniske problemer eller har konkrete spørgsmål, så kontakt vores tekniske support. Du kan også kontakte vores konsulenter, hvis du er interesseret i at høre mere om Hjernen&Hjertets muligheder. 

    Har du faglige spørgsmål eller spørgsmål til brugen af systemet, kan du kontakte din kommunale tovholder for hjælp.

    Teknisk Support
    Har du tekniske problemer, eller oplever du fejl ved anvendelse af systemet, er du velkommen til at kontakte os. Vores supportfunktion sidder klar til at hjælpe dig.

    Telefon: 51 61 79 43
    Mail: email@hjernenhjertet.dk 

    Bemærk: Supporten holder lukket alle helligdage og i juledagene (d. 24.-31. december).

Hjernen&Hjertet support:

OBS: På grund af en strømafbrydelse ved STIL kan der i øjeblikket desværre opleves problemer med adgang til Hjernen&Hjertet via Unilogin

Vi sidder klar ved telefon og mail på alle hverdage:

Mandag til fredag fra kl. 8.30 til kl. 16.00

Tlf.: 5161 7943

Mail: hjernenhjertet@ramboll.com

Tag et kig i sektionen med ofte stillede spørgsmål herover, hvis der er noget, der driller. Her finder du svar på mange forskellige tekniske spørgsmål.