Behandling af persondata

De indsigter og den viden, der kan skabes via Hjernen&Hjertet, bliver ikke bedre end de informationer, der kommer ind i systemet. Derfor er det også afgørende at både børn, unge, forældre og fagpersoner, som leverer data til systemet, er trygge ved den behandling af persondata, som sker i Hjernen&Hjertet.

Hjernen&Hjertet bygger på en it-platform, som er sikret efter alle kunstens regler. Så data er i gode hænder hos Hjernen&Hjertet.

Men hvordan er det lige med jeres ansvar ift. persondata, GDPR og brugen af et it-system som Hjernen&Hjertet? Det kan du læse mere om ved at klikke på linket her:

> Læs hvordan persondata skal behandles

Effektivisér arbejdet med integrationer

Hjernen&Hjertet gør det nemt og sikkert at koble kommunernes egne it-systemer og udvalgte 3.parts systemers sammen med de løsninger, I benytter hos os. Det giver jer mere smidige og effektive arbejdsgange.

Samlet og sikkert
Integrationsløsningerne indhenter og samler data ét sted, og giver jer adgang til alt den relevante data i Hjernen&Hjertet.

Løsningerne er gennemprøvede og lever op til alle de krav, der er til sikkerhed på området.  

> Læs mere om de mange integrationer

Møte i Oslo

Undervisning i Hjernen&Hjertet

Hjernen&Hjertet tilbyder kurser og undervisningsforløb, som henvender sig til både kommunale og private dagtilbud og skoler.

Forløbene gør deltagerne i stand til at navigere sikkert i systemet, udfylde vurderinger og handleplaner samt hente og omsætte data til gavn for praksis.

> Læs mere om undervisningsmulighederne her

Gratis netværksmøder og webinarer
Som tillæg til undervisningsdagene afholdes flere GRATIS netværksmøder og webinarer, hvor faglige temaer behandles og kobles til mulighederne i Hjernen&Hjertet. 

> Se mere om de kommende netværksmøder og webinarer

Samtale på kontoret

Holdet bag Hjernen&Hjertet

Hjernen&Hjertet udvikles konstant med input fra vores kunder og med fokus på at understøtte de kommunale kerneopgaver. Holdet bag Hjernen&Hjertet er bl.a. uddannet inden for pædagogik, psykologi, datalogi, økonomi og statskundskab.

Vores brede faglighed ser vi som en stor styrke i hverdagen og i arbejdet med at imødekomme de kommunale behov bedst muligt. Fælles for os alle er, at vi hver dag gør vores bedste for at udvikle og drive en digital platform, der gør det nemmere og mere effektivt at levere kvalitet i dagtilbud og skole. 

Dedikeret kontaktperson
Vores kunder får tilknyttet en dedikeret kontaktperson hos os, som er klar til at hjælpe jer til at opnå det fulde potentiale af Hjernen&Hjertet. Er du i tvivl om hvem, der er kontaktperson i din kommune, er du altid velkommen til at kontakte os.

FN's Verdensmaal

Globale mål - Lokale løsninger

FN’s Verdensmål har stor bevågenhed hos Hjernen&Hjertet og hos Rambøll, som Hjernen&Hjertet er en del af. Målene skal løse globale udfordringer, men det sker kun med de rette lokale løsninger. Dem hjælper Hjernen&Hjertet med at finde:

Mål #3: Sundhed og trivsel
I Hjernen&Hjertet kan fagpersoner på tværs af sundhedspleje, dagtilbud, skole og forvaltning samarbejde om at fremme børns sundhed og trivsel. 

Mål #4: Kvalitetsuddannelse
Med Hjernen&Hjertets værktøjer, til opkvalificering af kvaliteten i dagtilbud og skole, understøtter vi, at alle får samme muligheder for læring og udvikling.

Mål #10: Mindre ulighed
Vi er optaget af aktiviteter og indsatser, der styrker fællesskabet og integrationen af børn og unge.

Thomas Hagen Holten

Business Manager

T: +45 5161 7817

Kontakt os hvis du vil vide mere

Har du spørgsmål eller ønsker yderligere viden om Hjernen&Hjertet, er du meget velkommen til at kontakte Thomas Hagen Holten. Gennem 20 år har Thomas arbejdet med Hjernen&Hjertet.

Han har været med til at udvikle modulerne og kender systemet indgående, så han kan hjælpe jer godt i gang eller videre med løsninger i Hjernen&Hjertet.