|
HJERNEN&HJERTET

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Anne Dall

Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed
Konsulent med specielt fokus kundernes ønsker og behov

Anne har gennem sin tid i Rambøll opnået stor viden om hele IT-systemet – Hjernen&Hjertet. Hun har stort set været med fra starten, og har udviklet systemet i samspil med de kommuner der anvender systemet. Dette skaber fundamentet for Annes vigtigste arbejdsområde, hvor hun til dagligt sidder som kundeambassadør og sikrer, at kunderne får den bedste oplevelse i deres kontraktflade med Hjernen&Hjertet.

Kunden er vores vigtigste aktiv!

Anne har stor anciennitet i Hjernen&Hjertet og kender systemet fra ende til anden. Hun brænder særligt for, at være den stærke formidler, som sikrer at alle har de rigtige forudsætninger for og har en god oplevelse med at bruge systemet.                                                         

”Service må aldrig tages for givet. Vi eksisterer for at gøre samspillet mellem data og kvalitet i kerneopgaverne til en overkommelig proces og en god oplevelse. En god service giver gode oplevelser, og gode oplevelser giver glade brugere. Derfor ser jeg også service som den bedste reklame for vores IT-system”

Ikke kun i arbejdet med Hjernen&Hjertet tager Anne de store udfordringer op. Hun udfordrer også enhver form for vandsport.

 

DALL
Anne Dall
Senior Consultant
T+45 5161 8012
M+45 5161 8012
Edall@ramboll.com
© HJERNEN&HJERTET - Ramboll  -  www.hjernenhjertet.dk  -  printet 
© HJERNEN&HJERTET - Ramboll