|
HJERNEN&HJERTET

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SAMARBEJDSPARTNERE

På denne side kan du læse om de eksterne samarbejdspartnere vi har I Hjernen&Hjertet. Her kan du bl.a. læse, hvordan vores samarbejdspartnere kan understøtte jeres arbejde med kvalitet i dagtilbud og skole. 

 
 

Neu;Sight - Susanne Stentoft Hermansen
Susanne Stentoft Hermansen står bag Neu;Sight. Susanne har mere end 20 års erfaring indenfor det pædagogisk felt, blandt andet som institutionsleder, pædagogisk udviklingskonsulent og chefkonsulent hos Rambøll Management Consulting. Neu;Sight tilbyder blandt andet oplæg, procesfacilitering, projektledelse, rådgivning og mentoring.

 

ProChange - Sanne Clement
Bag ProChange står Sanne Clement. Sanne har arbejdet med ledelses- og organisationsudvikling i skole og dagtilbud de sidste 10 år, som leder og som chefkonsulent i en kommunal forvaltning, og har oveni den praktiske erfaring, et stærk teoretisk fundament.

 

Sprog&Leg - Ulla Flye Andersen
Sprog&Leg har i mere end 10 år holdt kurser i børns sproglige udvikling 0-6 år og udviklet materialer til sprogarbejdet i den pædagogiske praksis. Sprog&Legs indehaver, Ulla Flye Andersen, er tale- og sprogkonsulent med en Master i sprogtilegnelse. Sprog&Leg har siden etableringen af ”Rambøll Sprog” (2011) haft et samarbejde med Rambøll.

© HJERNEN&HJERTET - Ramboll  -  www.hjernenhjertet.dk  -  printet 
© HJERNEN&HJERTET - Ramboll